itsmf
Főoldal | Honlaptérkép | Jelszóemlékeztető
 it Service Management Forum   informatikai szolgáltatásmenedzsment mezo_l  informatika
 ITIL  IT
sp
sp főoldal  fórum  egyesület sp
az itSMF-ről menu_sep Tudásbázis menu_sep Hírek menu_sep Események menu_sep Könyvek, publikációk menu_sep Képzések menu_sep Kapcsolat
sp
sp

itSMF International

tittle_sep
2009-10-20
Az első fórum (itSMF) Angliában alakult meg 1991-ben, mára egyre növekvő számban alakulnak a nemzeti tagozatok. Ezek egységes elvek alapján működnek, együttműködésüket az itSMF International koordinálja, amelybe minden nemzeti tagszervezet képviselője részt vesz. 2004 novemberében elismerték az itSMF Magyarország tagságát. Jelenleg a nemzeti itSMF tagozatok száma 52.

                 

Az itSMF International a nemzeti fórumok munkáját fogja össze, és fő feladata az egységes fellépés, a módszertan egységességének fenntartása és fejlesztése, az oktatási és vizsgarendszer nemzetközileg egységes fejlesztése és fenntartása, valamint az új tagszervezetek beindításának segítése.

Az itSMF International hivatalosan is elismerte a magyar tagszervezetet, amely a 20. nemzeti tagozatként alakult.

Az itSMF International az elnökségen és munkabizottságain keresztül szervezi a nemzeti tagozatok együttműködését. A legfőbb döntéshozó szerv a Közgyűlés, amely két éves megbízatással 7 tagú Elnökséget választ, amely a közgyűlések között az operatív irányítást ellátja. A Közgyűlésben minden felvett tagországot egy küldött képvisel.

sp box_linexy sp
sp
 előadás
footer_l  előadásanyag
 konferencia
 jelentkezés sp