itsmf
Főoldal | Honlaptérkép | Jelszóemlékeztető
 it Service Management Forum   informatikai szolgáltatásmenedzsment mezo_l  informatika
 ITIL  IT
sp
sp főoldal  fórum  egyesület sp
az itSMF-ről menu_sep Tudásbázis menu_sep Hírek menu_sep Események menu_sep Könyvek, publikációk menu_sep Képzések menu_sep Kapcsolat
sp
sp

itSMF Magyarország 9. Szemináriuma

tittle_sep
2012-10-26
Az itSMF Magyarország 2012 október 26-ra meghirdeti 9. szemináriumát, amelynek előadásai az informatikai szolgáltatások menedzsmentjének (tervezésének, bevezetésének, üzemeltetésének vagy továbbfejlesztésének) gyakorlati tapasztalatait mutatják be. 

A válság hatása még mindig érezhető, ugyanakkor a válság tartós változásokat hozott az informatikai szolgáltatások területén is. Erős a költségcsökkentési nyomás, növekszik a kiszervezések aránya, nő az értékteremtési kényszer, ezért a munkahelyek megőrzése érdekében növelni kell a szolgáltatók értékteremtő képességét és hatékonyságát.
Ebben a helyzetben továbbra is az IT szolgáltatások értékteremtésének fokozására van szükség, erre fókuszálnak a szeminárium előadásai: mi az értékteremtés lényege, hogyan javíthatjuk és mutathatjuk be ezt az értéket.

A szeminárium mottója változatlan: Fókuszban az értékteremtés ”(Hogyan mérhető és javítható az informatikai szolgáltatások értékteremtése a hatékonyság és eredményesség érdekében?)

A szeminárium helyszíne: Vista Rendezvényterem, 1061 Budapest, Paulay Ede u. 9.

szeminárium időpontja: 2012. október 26.,  9:00-14:00
 
Egyúttal kérjük azon cégek jelentkezését is, akik mint kiállítók szponzorálni szeretnék a szeminárium sikeres lebonyolítását.

Meghívott előadónk: Daniel Breston, itSMF UK
 
Az előadások az értékteremtésre fókuszálnak, az egyik kiemelt téma a Lean módszertan használata az értékfókusz növelésében.
 
konferencia programja:

 

Kezdés Idő-tartam   2012. október 26. péntek Előadók
8:30 0:30   Regisztráció  
9:00 0:20   Megnyitó
     
Hol tartunk ma?
Az ITSM helyzete a legújabb felmérés tükrében
Sarkadi-Nagy István, elnök
itSMF Magyarország
dr Fehér Péter
Corvinus Egyetem
9:20 0:40   Practical lessons on using the ITSM lifecycle to create and demonstrate Value Daniel Breston
itSMF UK, Breston-IT Limited
10:00 0:30   Szünet  
10:30 0:40   LEAN kezdő lépések
Gyorsabban - hatékonyabban - olcsóbban..
Ladosinszki István
T-Systems
11:10 0:40   Twin Data Centers  - How to blend IT lifecycle management with LEAN Monika Milla Horvath
KBC Group – CE DC Services Support
Daniel Breston
itSMF UK, Breston-IT Limited
11:50 0:30   Szünet  
12:20 0:40   Értékfókusz egy kisvállalkozásnál
Mit és hogyan tegyünk, hogy az érték maximális legyen?
Almási György
Technoform Kft.
13:00 0:40   Értékteremtés egy MÁV IT szolgáltatás fejlesztésében Cserjési Jenő
MÁV Trakció Zrt.
Szűcs Tamás
IDS Scheer Hungária Kft. 

 

Részvételi feltételek

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

A konferenciára az oldal alján található regisztrációs tábla kitöltésével lehet regisztrálni.

Információkérés: info@itsmf.hu, +36-70-452 1240

Regisztráció

A részvételi díj 12,000 Ft + ÁFA.

Ha a részvételi díj fizetése miatt nem tudna részt venni a rendezvényen, az itSMF Magyarország lehetőséget biztosít Önnek az ingyenes részvételre, de ebben az esetben is szükséges a regisztráció. Az ingyenes részvételt választók számára a fizetős jelentkezések függvényében tudunk helyet biztosítani, amelynek során helyhiány esetén a jelentkezési sorrend számít. Ha Ön a 12,000 Ft+ÁFA részvételi díjas regisztrációt választja, ezzel egyrészt Ön és cége is aktív támogatójává válik a hazai IT szolgáltatásmenedzsment kultúra színvonalának emelésének, az itSMF Magyarország céljai megvalósulásának, másrészt a szervezőbizottság a regisztráció lezárásáig garantálja a részvételt. Kérjük, hogy az "Egyéb információk" pontnál csak az egyik részvételi módot (fizetős vagy ingyenes) jelölje be! Ügyeljen a cég címének pontos kitöltésére! Magánszemély jelentkezése esetén a kérjük nevet a cég rovatba is beírni. A jelentkezőket a továbbiakban a megadott e-mail címen értesítjük a szükséges tudnivalókról vagy változásokról. A minél szélesebb részvétel érdekében tesszük lehetové, hogy aki nem tudja támogatni a rendezvényt, az ingyenesen is jelentkezhessen. Azoknak a résztvevőknek, akik részvételi díjjal támogatni tudják a rendezvényt, előre is köszönjük támogatásukat és közzétesszük őket a támogatók listáján. A számlát a fizetős regisztráltak utólag kapják meg.

sp box_linexy sp
sp
 előadás
footer_l  előadásanyag
 konferencia
 jelentkezés sp