itsmf
Főoldal | Honlaptérkép | Jelszóemlékeztető
 it Service Management Forum   informatikai szolgáltatásmenedzsment mezo_l  informatika
 ITIL  IT
sp
sp főoldal  fórum  egyesület sp
az itSMF-ről menu_sep Tudásbázis menu_sep Hírek menu_sep Események menu_sep Könyvek, publikációk menu_sep Képzések menu_sep Kapcsolat
sp
sp

itSMF 9. Konferencia

tittle_sep
2013-04-04

Az itSMF Magyarország 2013 április 4-re meghirdeti 9. konferenciáját, amelynek előadásai az informatikai szolgáltatások menedzsmentjének (tervezésének, bevezetésének, üzemeltetésének vagy továbbfejlesztésének) gyakorlati tapasztalatait mutatják be.

A válság hatása még mindig érezhető, ugyanakkor a válság tartós változásokat hozott az informatikai szolgáltatások területén is.
Erős a költségcsökkentési nyomás, növekszik a kiszervezések aránya, nő az értékteremtési kényszer, ezért a munkahelyek megőrzése érdekében növelni kell a szolgáltatók értékteremtő képességét és hatékonyságát.
Ebben a helyzetben továbbra is az IT szolgáltatások értékteremtésének fokozására van szükség,
amelyre a szolgáltatásmenedzsment stratégiai eszközzé történő fejlesztése adhat lehetőséget:

A konferencia helyszíne: Paulay Rendezvényterem , 1061 Budapest, Paulay Ede u. 9.

A konferencia időpontja: 2013. április 4.
A konferencia mottója: „ A szolgáltatások értéke fokozható ”(Hogyan mérhetők és javíthatók a képesség típusú informatikai szolgáltatási eszközök a hatékonyság és eredményesség érdekében?)


Egyúttal kérjük azon cégek jelentkezését is, akik mint kiállítók szponzorálni szeretnék a konferencia sikeres lebonyolítását.

Meghívott előadónk: Colin Rudd, a Service Design szerzője, az ISO 20000 akkreditációs rendszerének kidolgozója, az itSMF UK elnöke.

A konferencia programja:

Kezdés Idő-tartam   2013. április 4 csütörtök Előadók
8:30 0:30   Regisztráció  
9:00 0:10   Megnyitó Sarkadi-Nagy István, itSMF Magyarország
9:10 0:40   ISO 20000-2011 magyar honosítása és tapasztalatok  Krauth Péter, itSMF Magyarország, Dobos Zoltán, T-Systems,             Kozári Ákos,Microsoft
9:50 0:40   Knowledge Management Colin Rudd, itSMF UK
10:30 0:40   Hogyan mérhető és javítható az informatikai szolgáltatások értékteremtése? Polgár Endre, Capgemini Hungary
11:10 0:30   Szünet  
11:40 0:40   Continual Service Improvement Colin Rudd, itSMF UK
12:20 0:40   Parlagon heverő lehetőségek a szervezetedben  (Ötletmenedzsment rendszer bevezetése LEAN eszközökkel) Ladosinszki István, T-Systems
13:00 0:05   Zárszó  

Részvételi feltételek

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

A konferenciára az oldal alján található regisztrációs tábla kitöltésével lehet regisztrálni.

Információkérés: info@itsmf.hu, +36-70-452 1240

Regisztráció

A részvételi díj 12,000 Ft + ÁFA.

Ha a részvételi díj fizetése miatt nem tudna részt venni a rendezvényen, az itSMF Magyarország lehetőséget biztosít Önnek az ingyenes részvételre, de ebben az esetben is szükséges a regisztráció. Az ingyenes részvételt választók számára a fizetős jelentkezések függvényében tudunk helyet biztosítani, amelynek során helyhiány esetén a jelentkezési sorrend számít. Ha Ön a 12,000 Ft+ÁFA részvételi díjas regisztrációt választja, ezzel egyrészt Ön és cége is aktív támogatójává válik a hazai IT szolgáltatásmenedzsment kultúra színvonalának emelésének, az itSMF Magyarország céljai megvalósulásának, másrészt a szervezőbizottság a regisztráció lezárásáig garantálja a részvételt. Kérjük, hogy az "Egyéb információk" pontnál csak az egyik részvételi módot (fizetős vagy ingyenes) jelölje be! Ügyeljen a cég címének pontos kitöltésére! Magánszemély jelentkezése esetén a kérjük nevet a cég rovatba is beírni. A jelentkezőket a továbbiakban a megadott e-mail címen értesítjük a szükséges tudnivalókról vagy változásokról. A minél szélesebb részvétel érdekében tesszük lehetové, hogy aki nem tudja támogatni a rendezvényt, az ingyenesen is jelentkezhessen. Azoknak a résztvevőknek, akik részvételi díjjal támogatni tudják a rendezvényt, előre is köszönjük támogatásukat és közzétesszük őket a támogatók listáján. A számlát a fizetős regisztráltak utólag kapják meg.

sp box_linexy sp
sp
 előadás
footer_l  előadásanyag
 konferencia
 jelentkezés sp