itsmf
Főoldal | Honlaptérkép | Jelszóemlékeztető
 it Service Management Forum   informatikai szolgáltatásmenedzsment mezo_l  informatika
 ITIL  IT
sp
sp főoldal  fórum  egyesület sp
az itSMF-ről menu_sep Tudásbázis menu_sep Hírek menu_sep Események menu_sep Könyvek, publikációk menu_sep Képzések menu_sep Kapcsolat
sp
sp

itSMF Magyarország 6. Konferenciája

tittle_sep
2010 március 25-26.

itSMF Magyarország 6. Konferenciája

2010 március 25-26.

Az itSMF Magyarország 2010  március 25-26-án tartja 6. konferenciáját, amelynek előadásai az informatikai szolgáltatások tervezésének, bevezetésének,  üzemeltetésének  vagy  továbbfejlesztésének gyakorlati tapasztalatait és az ITIL V3 ezekre vonatkozó útmutatásait mutatják be. 

A gazdasággal együtt az informatika is a válság szorításában vergődik. A krízis mélypontján csak  a szolgáltatásmenedzsment fókuszált, célirányos fejlesztése jelent megoldást, ahogy az ITIL javasolja, alakítsuk azt stratégiai eszközzé, stratégiai képességekké. A pénzügyi megszorítások által korlátozott helyzetben az IT szolgáltatások értékteremtésének megőrzéséhez csak a képességek fejlesztése ad lehetőséget: a vezetés, a szervezet, a folyamatok, a tudás és a képzett munkatársak jelentik azokat a képességeket, amelyek fejlesztésével eredményes választ adhatunk a válság által előidézett kihívásokra. Az ITIL életciklusra alapozott keretrendszere megadja az útmutatást, de ezek alapján nekünk kell ezeket a képességeket létrehozni, fejleszteni.

A konferenciára meghívtuk az ITIL nemzetközileg meghatározó néhány szakértőjét, hogy előadásaikkal adjanak lendületet ehhez  a feladathoz, segítve az ajánlások jobb megértését, alkalmazásuk sikerét. 

 

tovabb
tittle_sep
sp box_linexy sp
sp
 előadás
footer_l  előadásanyag
 konferencia
 jelentkezés sp