itsmf
Főoldal | Honlaptérkép | Jelszóemlékeztető
 it Service Management Forum   informatikai szolgáltatásmenedzsment mezo_l  informatika
 ITIL  IT
sp
sp főoldal  fórum  egyesület sp
az itSMF-ről menu_sep Tudásbázis menu_sep Hírek menu_sep Események menu_sep Könyvek, publikációk menu_sep Képzések menu_sep Kapcsolat
sp
sp
Nyomtatás

Online regisztráció

Név:*
E-mail:*
Cég:*
Beosztás:
Munkaterület:
Cég címe:
Telefon:
Fax:
Mobil:
Egyéb:  10.000 Ft+ÁFA

itSMF Magyarország 14. Konferenciája

tittle_sep
2018-04-06

Az itSMF Magyarország 2018 április 6-ánn tartja 14. konferenciáját, amelyen az informatikai szolgáltatásmenedzsment sikeres gyakorlata (ITSM best practice) alkalmazásának gyakorlati tapasztalatait, és más gyakorlatokkal és módszerekkel való integrációját mutatják be.

Az ITIL 30 éve jelent meg és lett az ITSM legleterjedtebb best practice megközelítése, ugyanakkor más népszerű módszerek és keretrendszerek (Agile, DevOps, projekt menedzsment stb.) használata megköveteli, hogy ezeket hatékonyan integráljuk az IT szolgáltatásmenedzsmenttel.

Az ITIL jelenlegi kiadása alkalmas ezek integrációjának támogatására, mivel kiemelten fókuszál a folyamatok és életszakaszok együttműködésére, és a várhatóan 2018-ban megjelenő új kiadása az ezekkel való integrációra fog fókuszálni.

A konferencián a DevOps (Barclay Rae) és Cynefin (Kaimar Karu) módszerek integrációjáról két meghívott nemzetközi szakember tart előadást  és szeretnénk az ITIL 2018-as verziójáról is egy előadót meghívni.

Hazai előadások az agilis fejlesztés integrációjáról (Pásztor Zsolt) és a Big Data analízisről (Tóth Zoltán, Gulyás Máté) lesznek.

A konferencia programját és ütemezését rövidesen közzétesszük!


A konferencia helyszíne: Corner Rendezvényközpont, 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12.

A konferencia időpontja: 2018. április 6. 9:00

A konferencia mottója: „Hogyan tudjuk integrálni az alkalmazott módszereket, megközelítéseket?”
 

A siker döntően rajtunk, a mi hozzáállásunkon múlik!

Használjuk és alkalmazzuk a sikeresek gyakorlatát!

Szeminárium szponzorok és kiállítók:

T-Systems Magyarország Zrt.

GPIT Informatikai Szolgáltató kft.    

IQSOFT John Bryce oktatóközpont  Description: Description: Leírás: cid:image001.png@01CAF08D.6B2089F0

TOPdesk Magyarország Kft.


Részvételi feltételek:

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

A szemináriumra az oldal alján található regisztrációs tábla kitöltésével lehet regisztrálni.

Információkérés: info@itsmf.hu, +36-70-452 1240

Regisztráció

A részvételi díj 10,000 Ft + ÁFA.

Ha a részvételi díj fizetése miatt nem tudna részt venni a rendezvényen, az itSMF Magyarország lehetőséget biztosít Önnek az ingyenes részvételre, de ebben az esetben is szükséges a regisztráció. Az ingyenes részvételt választók számára a fizetős jelentkezések függvényében tudunk helyet biztosítani, amelynek során helyhiány esetén a jelentkezési sorrend számít. Ha Ön a 10,000 Ft+ÁFA részvételi díjas regisztrációt választja, ezzel egyrészt Ön és cége is aktív támogatójává válik a hazai IT szolgáltatásmenedzsment kultúra színvonalának emelésének, az itSMF Magyarország céljai megvalósulásának, másrészt a szervezőbizottság a regisztráció lezárásáig garantálja a részvételt. Kérjük, hogy az "Egyéb információk" pontnál csak az egyik részvételi módot (fizetős vagy ingyenes) jelölje be! Ügyeljen a cég címének pontos kitöltésére! Magánszemély jelentkezése esetén a kérjük nevet a cég rovatba is beírni. A jelentkezőket a továbbiakban a megadott e-mail címen értesítjük a szükséges tudnivalókról vagy változásokról. A minél szélesebb részvétel érdekében tesszük lehetové, hogy aki nem tudja támogatni a rendezvényt, az ingyenesen is jelentkezhessen. Azoknak a résztvevőknek, akik részvételi díjjal támogatni tudják a rendezvényt, előre is köszönjük támogatásukat és közzétesszük őket a támogatók listáján. A számlát a fizetős regisztráltak utólag kapják meg.


sp box_linexy sp
sp
 előadás
footer_l  előadásanyag
 konferencia
 jelentkezés sp